Algas sihtgruppide tasuta gripivastane vaktsineerimine

Algas sihtgruppide tasuta gripivastane vaktsineerimine

Valga Haiglas alustati immuniseerimiskava alusel sihtgruppide tasuta gripivastast vaktsineerimist

Sihtgruppi kuulvad:

  • väljaspool kodu osutatava ööpäevaringse üldhooldusteenuse saajad, ööpäevaringse erihoolekandeteenuse saajad, kogukonnas elamise teenuse saajad
  • vähemalt 60- aastased inimesed
  • lapsed vanuses 6 kuud kuni 7 eluaastat (k.a.)
  • terviseseisundi tõttu kõrgenenud riskiga 8-19 aastased (k.a.) lapsed ja noorukid, kes kuuluvad gripi riskirühma (gripi riskirühma loetakse lapsed ja noorukid, kellel on terviseseisundi tõttu suurem risk raskelt haigestuda – lapsed, kellel on südameveresoonkonna haigused, onkoloogilised haigused, immuunpuudulikkus, diabeet või obstruktiivne kopsuhaigus
  • rasedad

Valga Haigla vaktsineerimiskabinet on avatud neljapäeviti kell 13.00–16.00. Ootame kõiki vaktsineerima soovitavalt eelregistreerimisega digiregistratuuris aadressil: digilugu.ee või Valga Haigla registratuuri kaudu telefonil 766 5100.

Jaga postitust