Heade inimeste toetusel saab Valga Haigla laste mängunurga

Heade inimeste toetusel saab Valga Haigla laste mängunurga

Läinud aasta lõpus toimus Selveri traditsiooniline heategevuskampaania „Koos on kergem”, kus klientide annetused kogunesid kampaaniasildiga märgistatud toodete pealt ja kogumiskastidesse pandud sularahast.

Valga Selveri juhataja Esta Järve andis 7. veebruaril Valga Haiglale üle sümboolse kaisukaru, millel kaelas annetussumma suurust 1300 eurot näitav süda. Kuigi inimestel raha napib, siis Esta Järve hinnangul heategevust ei unustata. Igaüks jagab vastavalt oma võimalustele ja südamesuurusele. Mõistagi poevad heategijatele hinge just lapsed.

„Annetussummaga loome mängunurga haigla polikliiniku poolele, et väikelapsed, kes kardavad arstitädiga kohtumist, saaksid ootushirmu mängides vähendada,” rõõmustab Valga Haigla juhataja Apo Oja.

Valga Haigla tänab kõiki, kes Selveri kampaanias osalesid ja seeläbi meid toetasid!

Jaga postitust